Egy választás margójára


Hát túl vagyunk az első fordulón. A 2010 évi parlamenti választások első fordulóján. Azon a pillanaton, amit az ország minden józan észel megáldott polgára várva várt, kíváncsian,szorongva , reménykedve, de mindenképp egy szebb jövőbe vetett reménnyel. Mert ami itt volt, az már nem mehetett tovább, az már a teteje, helyesebben legalja volt mindennek, amit 21. századi demokráciának nevezünk. Sőt itt még a demokrácia sem volt helyes kifejezés, az egész társadalmi rend nem volt más, mint egy kapkodó, hatalmát mentő elit, és a nép csendes, de annál könyörtelenebb harca..

És most itt vagyunk. Túl az első fordulón, Egy új , szebb jövő kapujában. Legalábbis ez a remény élteti a többséget. De vigyázat! Ez a remény illékony, törékeny. A nép már nagyon várja egy szebb világ eljöttét. Most az új törvényhozásnak, kormánynak nagyon meg kell fontolnia minden lépését, tettét, mert ha elvesztik a bizalmat, ezt a törékeny, szenvedésekből kovácsolt bizalmat, akkor itt a népharagnak semmi, de semmi nem állaj útját, a következményem meg beláthatalanok.

Ahol lesz még második forduló, ott bizony mindenki társadalmi felelőssége, hogy ismét az urnákhoz járuljon, és tegye meg voksát tudása és lelkiismerete szerint Minden tiszteletem azoké a polgároké, akik képesek voltak órákat várakozni, hogy le tudják adni szavazatukat egy olyan választási rendelet miatt, ami méltó befelyezése az elmúlt nyolc év alkalmatlan, hozzá nem értő politikájának

Ezúton kívánok mindenkinek egy szebb, boldogabb , biztonságosabb jövendőt!

 

Új hozzászólás


Hozzászóló neve: 
Hozzászóló neve: 
Biztonsági kód
Biztonsági kód:

Pofész a Facebookon!

Postás Harsona legfrissebb számának (2012.03.) letöltése
A 2012-től érvényes Munka Törvénykönyvének letöltése
Kollektiv Szerzödés 27-53 módositásokkal (Hatályos 2012 február 1-töl)
Kedvezményes üdülési lehetőség tagjainknak
Üdülési jelentkezési lap
2011 © Trigrand Kft.              HÍREK LETÖLTÉS TAGSZERVEZETEK KAPCSOLATOK FÓRUM ADMIN
          Ajánlott minimális képernyő felbontás: 1024*768.          Ön a   . látogatónk  !